discografie
Discografie

1990: In Grassetto, Ig Henneman Kwintet. (WIG 01)
1992: Howdy, Bik Bent Braam. (Timeless CD SJP 38G8)
1993: Splinks, Splinks. (Kontrans 739)
1993: Liederen uit de Hemel, Jaap Blonk . (PoŽzie Perdu 4)
1996: Blonk, Nijdam & Van der Putten, Blonk, Nijdam & Van der Putten, idem. (Kontrans 343)
1996: Het XYZ der Bik Bent Braam, Bik Bent Braam. (BV Haast CD 9610-11, dubbel-cd)
1998: Hugo Ball, six sound poems, Baba-Oemf. (Kontrans 844 )
1999: Zwart Wit, Bik Bent Braam. (BV Haast CD 9910-11, dubbel-cd)
1999: Consensus, Splinks. (Kontrans 1545, dubbel-cd)
2000: 13, Bik Bent Braam. (BV Haast CD 1200)
2001: Voltooid Verleden Tijd, Bram Vermeulen. (Virgin 7243 8 11518 2 2)
2002: Bonsai, Bik Bent Braam. (BBBCD02)
2003: har, Jaap Blonk, Bart van der Putten, Paul Pallesen en Melle Hammer. (cd-rom)
2003: Jaap Blonk vijftig-en-een-half, niet voor de handel. (Kontrans 5006)
2003: Off Shore, Jaap Blonk, Paul Pallesen, Bart van der Putten. (Kontrans 1649, dubbel-cd)

2004: Growing Pains, Bik Bent Braam. (BBBCD 6+7, dubbel-cd)