Nieuws

Bluesworkshop "Play The Blues"

In mei en juni 2006 geef ik een bluesworkshop op het Muziekpakhuis. De workshop wordt gehouden op de zaterdagmiddagen en afgesloten met een swingend concert. Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en de eerste aanmeldingen zijn al binnen. Als je mee wilt doen zou ik je aanraden haast te maken met het aanmelden. Mail me voor meer informatie of bezoek de site van het Muziekpakhuis.

Les

Vanaf januari 2005 geef ik saxofoonles op het Muziekpakhuis in Amsterdam. Vanaf oktober 2005 geef ik daar ook mondharmonicales (bluesharp). Leerlingen zijn van harte welkom. Lessen zijn op dinsdag en woensdag. Mail me voor meer informatie of bezoek de site van het Muziekpakhuis.

Bik Bent Braam op reis

In april en mei 2005 reisde de Bik Bent Braam naar Le Mans in Frankrijk en naar Bath in Engeland. In juni waren we in Canada en in oktober in Japan. Ook in 2006 zullen we naast onze tournee door Nederland ook nog in het buitenland spelen. Er is sprake van Italië, Servië en Canada en de Verenigde Staten. Er lijkt hier sprake van een internationale doorbraak. Bezoek de agenda voor details.